любовни полсания - декоративна възглавничка I

Любовни послания

Любовта е повече от романтиката и пеперудите в стомаха. Истинските любовни послания са по-скоро дела и отношение във всекидневието, а не толкова красиви фрази, изречени в обстановката на романтична вечеря. 

Любовта е преди всичко търпението към другия когато е слаб, прошката, когато допуска грешки, готовността да се откажеш от своите собствени интереси заради него, смелостта да бъдеш уязвим. Любовта е да се довериш, да търсиш най-доброто в другия, да се радваш за успехите му вместо да се състезаваш, да подаваш ръка в паденията, вместо да съдиш и да укоряваш.

Любовни послания” е името на колекцията от артикули на emanuila.com, чиято цел да напомня всички тези неща за любовта като същевременно украсява и внася уют в дома ви:

bunny-sample

Хавлия: от 21 до 50 лв

bunny-sample

Хавлия: 0т 21 до 50 лв

bunny-sample

23 лв

bunny-sample

от 95 до 195 лв

bunny-sample

22 лв

bunny-sample

от 95 до 195 лв

Създадена е с любов на тема за любовта. Колекция “Любовни послания” носи пожеланието тази любов, която е дълготърпелива, милостива и блага, която носи радост, мир и разбиране, любовта, която не отпада, да бъде във вашите сърца и домове. 

Прочети още...

Read more:
“Най-богатият човек във Вавилон”

5 минути Наскоро ми препоръчаха да прочета „Най-богатият човек във Вавилон“. Книгата е написана през 1926 г. от Джордж Клейсън....

Close